Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στη Λάρνακα στις 30 Ιουνίου, παραπέμφθηκε ο 69χρονος, ο οποίος στις 26 Μαΐου πυροβόλησε και τραυμάτισε το γιο του στο σπίτι τους στα Πυργά.

Το διάταγμα του παρ’ ολίγον παιδοκτόνου, έληξε σήμερα και η Αστυνομία το οδήγησε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, ενώπιον του οποίου αναφέρθηκε ότι ο 45χρονος γιος του, που φέρει σοβαρά τραύματα στο χέρι, δεν έχει καμιά απαίτηση από τον πατέρα του και δεν επιθυμεί να παραμείνει υπό κράτηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ως εκ τούτου, το Δικαστήριο διέταξε όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 6 Ιουνίου, οπόταν θα εκδώσει απόφαση για το κατά πόσον θα συνεχίσει να κρατείται. Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της 26ης Μαΐου ο 69χρονος λογομάχησε με τον 45χρονο γιο του στην αυλή του σπιτιού τους, για οικονομικά ζητήματα.

Έπειτα άρπαξε κυνηγετικό όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές στον ώμο. Ο δεύτερος του γιος, είδε τον πατέρα του να επαναγεμίζει το όπλο και τότε τον κτύπησε στο κεφάλι με φτυάρι και τον αφόπλισε. Ακολούθως ο 69χρονος, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, όπου ομολόγησε, πως πυροβόλησε το γιο του και πως ήθελε να πυροβολήσει και τη γυναίκα του που βρισκόταν στην κουζίνα.