Ειδοποιήσεις
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Powered by: logicom logo

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter του philenews και δείτε συγκεντρωμένες τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας.

ΣΥΛΛΟΓΗ, ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Διογένους 1, 2404, Έγκωμη, Τ. Κ. 21094, 1501 Λευκωσία - Κύπρος Τηλέφωνο +357-22-744000, φαξ +357-22-744050

Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου και τον περί της Προστασίας των Φυσικών Προσώπων Έναντι της Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και της Ελεύθερης Κυκλοφορίας των Δεδομένων αυτών Νόμος του 2018 (Ν. 125(I)/2018).

Σκοπός της συλλογής και επεξεργασίας των δεδομένων είναι η αποστολή του Newsletter καθώς και η πρόσβαση στις ψηφιακές εκδόσεις του Οργανισμού.

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα παραμένετε εγγεγραμμένοι στη λίστα αποδεκτών. Μπορείτε να απεγγραφείτε ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο απεγγραφής που παρέχεται σε κάθε email που λαμβάνετε ή μετά από αίτημα σας στο [email protected].

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα σας, δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων, δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας και δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων μετά από ανάλογο αίτημα στο [email protected].

Έχετε το δικαίωμα πλήρους διαγραφής των στοιχείων σας από τη βάση δεδομένων μας, «Δικαίωμα στη λήθη».

Παράπονα: Αν έχετε οποιαδήποτε παράπονα σε σχέση με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Σε περίπτωση που δεν μπορούμε να επιλύσουμε το πρόβλημα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Επιτρόπου Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Είμαστε στη διάθεση σας για οτιδήποτε πιθανό να θέλατε να μάθετε σχετικά με το GDPR και την εταιρία μας, στο it@phileleftheros.com