Κάτι παραπάνω από ικανοποιητική ήταν σύμφωνα με τους τουριστικούς παράγοντες της Πάφου η κίνηση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δημιουργώντας εικόνες που είχαμε να δούμε από την εποχή προ κορωνοϊού.

Πλέον, η προσοχή όλων των αρμοδίων στρέφεται στον εισαγόμενο τουρισμό της θερινής περιόδου, ευελπιστώντας ότι τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά χωρίς άλλα απρόοπτα πέραν της απώλειας του ρωσικού τουριστικού ρεύματος λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τόσο η ομαλοποίηση της κατάστασης αναφορικά με την πανδημία τους τελευταίους μήνες, όσο και τα μηνύματα που έρχονται από τους οργανωτές ταξιδιών διεθνώς, προδιαθέτουν για ένα καλοκαίρι που θα δώσει σημαντικό μερίδιο της πίτας που είχε η Πάφος μέχρι το 2019. Στον ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, τον κλάδο των κέντρων αναψυχής και σε άλλους ενασχολούμενους με την τουριστική βιομηχανία επικρατεί αισιοδοξία για την επαναφορά της τουριστικής “κανονικότητας”, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Θάνο Μιχαηλίδη, να εκτιμά ότι τον τελευταίο μήνα καταγράφηκε μια αύξηση πληροτήτων στην Πάφο της τάξης του 10% σε σύγκριση με τον Μάιο, γεγονός που προδιαθέτει για περαιτέρω αυξημένες πληρότητες ενώ εισερχόμεθα σιγά-σιγά στην καρδιά της καλοκαιρινής περιόδου.