Έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας», του Νίκου Χριστοδουλίδη, ανέφερε σε δηλώσεις του σχετικά με τις προεδρικές εκλογές, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημητρίου, ο Νικόλας Παπαδόπουλος, είπε πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. “Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση”.

Αυτούσια η δήλωση του Δημήτρη Δημητρίου

Δεν πέρασαν 24 ώρες από την ανακοίνωση της υιοθεσίας του κυρίου Χριστοδουλίδη από το ΔΗΚΟ και φάνηκαν οι πραγματικές τους προθέσεις.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δήλωσε κατά λέξη: «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης βάζει υποψηφιότητα απέναντι στο ΔΗΣΥ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Μας είπε επίσης πως πρότεινε εδώ και μήνες, τον Νίκο Χριστοδουλίδη, στο ΑΚΕΛ. Έτσι, μας αποκάλυψε το κοινό τους σχέδιο για την επόμενη διακυβέρνηση.

Ήδη έπεσε η αυλαία στο θέατρο της «ανεξάρτητης υποψηφιότητας».

Είναι καλό που οι πολίτες γνωρίζουν, καθαρά πλέον, τις επιλογές τους:

Από τη μία ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τον Πρόεδρό του. Με την εμπειρία, την ασφάλεια και την προοπτική που παρέχει. Και με δίπλα του ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Από την άλλη η αντιπολίτευση: Το ΔΗΚΟ και ο κύκλος του Προέδρου του, πίσω από τον δήθεν ανεξάρτητο κύριο Χριστοδουλίδη. Και το ΑΚΕΛ πίσω από τον κύριο Μαυρογιάννη.