Ο δημοσιογράφος Κωστής Κωνσταντίνου, από την πρώτη γραμμή των γεγονότων, παρακολουθεί, καταγράφει και αναλύει όλες τις εξελίξεις για το philenews
Στα περισσότερα δυτικά ΜΜΕ, ειδικά εκείνα που αυτοαποκαλούνται «προοδευτικά», η είδηση είχε τη ντροπιαστική μοίρα όλων των υπολοίπων του είδους και, ακόμη χειρότερα κι όλων των συναφών.
Για αυτή την παγιδευμένη στην πολιτική ορθότητα «προοδευτική» Δύση τα δικαιώματα των γυναικών είναι ιερά, όπως και πρέπει να είναι, αλλά δυστυχώς τέτοια είναι μόνο στη Δύση.
Αλλού, η καταπίεση είτε μιλάμε για τις γυναίκες του Ιράν που απαγχονίζονται είτε οδηγούνται σε ψυχιατρεία και «κλινικές» για να… γιατρευτούν επειδή δεν θέλουν τη μαντίλα, θεωρείται περίπου μέρος «κουλτούρας», όχι της κτηνωδίας που είναι.
Όπως και η μαζική υποβολή κοριτσιών σε κλειτοροδεκτομές, σε ακρωτηριασμό δηλαδή των γεννητικών τους οργάνων, για να μην απολαμβάνουν το σεξ.
Στο σκοτάδι που απλώνεται μέσω της αρρώστιας του ισλαμισμού σε πολλές κοινωνίες, προστίθεται τώρα και η παιδοφιλία στο Ιράκ.
Η ελεγχόμενη πλέον από τους σιίτες και κατά συνέπεια από τo σκοτεινό καθεστώς της Τεχεράνης, Βαγδάτη, συζητά και όλα δείχνουν ότι θα περάσει στο ιρακινό κοινοβούλιο νομοθεσία με την οποία η ηλικία γάμου για τα κορίτσια θα μειωθεί στα εννέα χρόνια.
Η Αϊσά, μια από τις συζύγους του προφήτη Μωάμεθ του δόθηκε με υπόσχεση γάμου από τους γονείς της στη Μεδίνα στα έξι ή επτά της χρόνια και τον παντρεύτηκε με ότι αυτό συνεπάγεται στην ηλικία των εννιά.
Και ότι μπορούσε να κάνει εκείνος μπορούν, στα αρρωστημένα μυαλά των φανατικών, να το κάνουν και οι άλλοι.
Οι γυναίκες στο Ιράκ οι οποίες στη διάρκεια της δικτατορίας του Σαντάμ Χουσέιν είχαν όλα τα δικαιώματα των αντρών ή πιο σωστά όλα από τα δικαιώματα που επέτρεπε το καθεστώς, αντικρίζουν με τρόμο τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στη χώρα.
Ένα μπλοκ 25 γυναικών βουλευτών πολεμά ενάντια σ’ αυτό το νομοσχέδιο, όπως και σε σειρά άλλων τα οποία πρακτικά εξαφανίζουν τα δικαιώματα των γυναικών και η προσπάθεια γίνεται εις μάτην όπως όλα δείχνουν.
Σύμφωνα με κάποιες από αυτές τις βουλευτίνες, οι άντρες βουλευτές ειδικά οι προερχόμενοι από το Πλαίσιο Συντονισμού, τον πανίσχυρο σήμερα συνασπισμό των φιλοϊρανικών πολιτικών δυνάμεων που ελέγχει πια το Ιράκ, δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να παντρεύεται ένας ενήλικας άντρας ένα παιδί
. Ο Μωάμεθ άλλωστε ήταν 53 όταν παντρεύτηκε κανονικά την εννιάχρονη Αϊσά.
Γυναίκες σε ολόκληρο το Ιράκ ξεσηκώνονται, λέγοντας ότι δεν είναι τίποτα άλλο από τη νομιμοποίηση του βιασμού των κοριτσιών.
Όμως η θρησκευτική πτυχή της παράνοιας, αυτής που είδε να τιμωρείται με θάνατο πλέον η ομοφυλοφιλία αλλά και να περνά (σ.σ. στην πρώτη ανάγνωση του νομοσχεδίου) ο γάμος, το διαζύγιο και επιμέλεια των παιδιών στα θρησκευτικά δικαστήρια, δικαιολογεί τα πάντα.
Όπως και όλες τις άλλες βαρβαρότητες της Σιαρία, του ισλαμικού νόμου οι οποίες θεωρούνται «εντολή του Αλλάχ».
Και ενώ ένας νέος Μεσαίωνας απλώνεται δίπλα μας, η Δύση ασχολείται με τη σχολαστική τήρηση της απαγόρευσης κριτικής ενάντια στο σκοταδισμό την οποία επιβάλλουν εκείνοι οι οποίοι σιωπούν μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση και οι οποίοι ενίοτε, αναλόγως και του πόσο χαμηλός είναι ο κατά κεφαλήν κυριολεκτικά δείκτης της νοημοσύνης και της λογικής, σπεύδουν να υπερασπιστούν αυτά τα καθεστώτα και την προσπάθειά τους να εξαφανίσουν τη δημοκρατία και τις ελευθερίες της Δύσης εκ των έσω, προκειμένου να επιβάλουν την ισλαμιστική αρρώστια παντού.
Διότι βεβαίως για αρρώστια μιλάμε, όχι για… κουλτούρα.
Μόνο κουλτούρα δεν μπορεί άλλωστε να αποκαλέσει κανείς.