Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης για τον παππού 54 χρόνων, ο οποίος βίαζε και επιτέθηκε άσεμνα στην εντεκάχρονη εγγονή του.

Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία το Μόνιμου Κακουργιοδικείο Λάρνακας-Αμμοχώστου, επέβαλε συντρέχουσες ποινές στον 54χρονο με μεγαλύτερη αυτή των 20 χρόνων. Σε ανακοίνωσή του το Δικαστήριο αναφέρει ότι «αντί ο κατηγορούμενος να φυλάσσει και να προσέχει την παραπονούμενη και να της φέρει χαρά, χαμόγελο και ευτυχία» της έφερε «την ανηθικότητα την καταρράκωση της ψυχής και του σώματός της, την δυστυχία και την βεβήλωση της αγνής και ανόθευτης ψυχής της και τον εξευτελισμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kατήγγειλε τον εργοδότη της για βιασμό

Της προκάλεσε όπως αναφέρει το Δικαστήριο «ψυχική πληγή ίσως ανεξίτηλη, τραυματίζοντάς την ψυχικά με τον πιο άθλιο τρόπο, εκμεταλλευόμενος από τη μία την παιδική αθωότητά και από την άλλη την απλόχερη εμπιστοσύνη και αγάπη που έδειξε σε αυτόν και ευρισκόμενος εντός και εκτός σπιτιού, αντί για παιχνίδι προέβαινε στις επαίσχυντες, ανώμαλες, αποτρόπαιες, κατακριτές, βδελυρές και άνομες ενέργειες».

Συνεχίζοντας το Δικαστήριο ανέφερε πως ο παππούς έγινε «εφιάλτης», από φύλακας άγγελος που έπρεπε να είναι.