Πολλοί γονείς θεωρούν ότι το κούρεμα των παιδιών τους είναι ευπρεπέστατο και περίμεναν να χαρούν την αποφοίτηση τους σε μια γιορτή, μετά από τρία χρόνια δύσκολων συνθηκών για την παιδεία, δήλωσε στην εκπομπή ΑΤΖΕΝΤΑ στον ΑCTIVE ο Κώστας Κώστα, Πρόεδρος Συνομοσπονδίας Γονέων Λάρνακας, κρίνοντας έντονα τη συμπεριφορά του διευθυντή του Σχολείου να μη δώσει απολυτήριο σε έξι παιδιά.

Ο κ. Κώστα χαρακτήρισε αδιανόητο να συμπεριφέρεται ένας καθηγητής με αυτό τον τρόπο, κρατώντας μια εγκύκλιο και επικαλούμενος χρήση κροτίδων. Είναι η τρίτη χρονιά που συμβαίνει ανέφερε, συμπληρώνοντας ότι:«Δεν είναι οι γονείς και τα παιδιά που δεν πήραν το απολυτήριο, που έκαναν τη φασαρία. Είναι άλλοι γονείς ως συμπαράσταση, για να αντιληφθούμε το ήθος και το χαρακτήρα τους».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τα παιδιά στο συγκεκριμένο σχολείο μας βάζουν γυαλιά ανέφερε ο κύριος Κώστα, αποκαλύπτοντας ότι παιδί που έμεινε ανεξεταστέο, βοηθήθηκε από συμμαθητές τους να τα καταφέρει. Δεν θα έπρεπε τόνισε να συζητούμε αν κουρεύτηκε καπελάκι κλπ. Ένα σχολείο που δεν πήρε τα παιδιά εκδρομή που είναι μέρος της εκπαίδευσης.

Κατήγγειλε δε, ότι ο εν λόγω διευθυντής «ο δάσκαλος που δίδασκε» όπως είπε, στο σχολείο πάει κάθε μέρα μετά τις εννέα το πρωί σχολείο, χωρίς να έχει ειδική άδεια ή να περιλαμβάνεται σε κάποια εγκύκλιο.