Άλλη μια τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο.  Aυτήν την φορά στην περιοχή της Αγίας Φύλας, στη Λεμεσό, μετά από βιαιότατη σύγκρουση οχήματος με μοτοσικλέτα. Νεκρός ο 22χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας, Βασίλης Χοίρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, όχημα, που οδηγείτο από 39χρονη, φέρεται να ανέκοψε την πορεία μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εκ των δύο επιβατών της μοτοσικλέτας.

  

Σύμφωνα με δήλωση του Βοηθού Υπεύθυνου της Τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιου Καφά από τη σκηνή του τροχαίου, «όχημα, που οδηγείτο από νεαρή, στην προσπάθεια να εισέλθει σε πάροδο, φέρεται να ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας με δύο επιβάτες, με αποτέλεσμα να επέλθει η σύγκρουση. Από τη βιαιότατη σύγκρουση, ο ένας εκ των δύο επιβατών τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας και η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες και μαρτυρίες, χωρίς τίποτα να είναι βέβαιο μέχρι στιγμής, οι δύο νεαροί μοτοσικλετιστές φέρεται να μην έφεραν προστατευτικό κράνος».