Δια χειρός στην Εισαγγελία δόθηκε η γραπτή καταγγελία της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους. Υπενθυμίζουμε ότι η κα Αριστοτέλους καταγγέλλει υψηλόβαθμο αξιωματικό της Αστυνομίας ότι υποκινούσε Ελληνοκύπριο βαρυποινίτη, όπως του εξασφαλίσει βίντεο που να παρουσιάζει στιγμές από την προσωπική ζωή της ίδιας ή της ανώτερης λειτουργού στο Τμήμα Φυλακών, Αθηνάς Δημητρίου.

Η γραπτή καταγγελία προς τον Γενικό Εισαγγελέα συνοδεύεται από ογκώδες μαρτυρικό υλικό, το οποίο, κατά κύριο λόγο, αφορά συνδιαλέξεις του ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας και του κατάδικου μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας Telegram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ενήμερος από τον Μάιο ο ΠτΔ για την υπόθεση Αριστοτέλους

Η Νομική Υπηρεσία με ανάρτησή της στο twitter αναφέρει ότι έλαβε την καταγγελία της Διευθύντριας των Φυλακών Άννας Αριστοτέλους, την οποία ήδη μελετά. «Λήφθηκε προ ολίγου η καταγγελία της κας Αριστοτέλους, η οποία ήδη μελετάται. Με τη συμπλήρωση της μελέτης, η Νομική Υπηρεσία θα αποφασίσει για τα περαιτέρω και οι αποφάσεις της θα ανακοινωθούν αμέσως», αναφέρεται.

Την ίδια ώρα επιμένουν οι πληροφορίες που φέρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη να γνώριζε εδώ και ένα μήνα για την υπόθεση που καταγγέλλει η Άννα Αριστοτέλους περί προσπάθειας παγίδευσής της από ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας.