Σε διπλό θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε το απόγευμα στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στην περιοχή Τύμβου στη Μακεδονίτισσα. Θύματα της ασφάλτου ο 23χρονος Βίκτωρας Κουρουφέξης και ο 68χρονος Χριστάκης Κολοκασίδης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μοτοσικλέτα η οποία κινείτο στην οδό Ηρώων στη Μακεδονίτισσα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, που ερχόταν εξ αντιθέτου. Μετά τη μεταφορά τους στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας διαπιστώθηκε ο θάνατός των δύο μοτοσικλετιστών.

Όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της τροχαίας, Στέλιος Παναγίδης, «σήμερα το απόγευμα, γύρω στις 16:05, δυστυχώς είχαμε διπλό θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα στη Λευκωσία. Συγκεκριμένα, μοτοσικλέτα, η οποία κινείτο στη Λεωφόρο Ηρώων στη Μακεδονίτισσα, με κατεύθυνση από τον κυκλικό κόμβο Κολοκασίδη προς την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, η οποία ερχόταν εξ’ αντιθέτου, παρά την οδό Ελευσίνος, η οποία είναι δεξιά πάροδος».

Από τη σύγκρουση, σημείωσε, οι οδηγοί των δύο μοτοσικλετών τραυματίστηκαν σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος και των δύο.

«Διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Στη σκηνή βρήκαμε ένα κράνος και διερευνούμε κατά πόσον ο ένας εκ των δύο το φορούσε ή κατά πόσον υπήρχαν ενδείξεις και οι δύο να μην φορούσαν τα κράνη τους», σημείωσε ο κ. Παναγίδης.

Λόγω του τροχαίου είχε κλείσει ο δρόμος μπροστά από τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του νέου δυστυχήματος. 

 

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του διπλού θανατηφόρου δυστυχήματος.