Ο γρήγορος, εύκολος και ασφαλής τρόπος συναλλαγών

Από την πληρωμή μίας πίτσας και το γέμισμα σε ένα πρατήριο μέχρι τη διαδρομή με ένα ταξί, το γεύμα στο ιταλικό εστιατόριο, τα αθλητικά παπούτσια των παιδιών και φυσικά τις συναλλαγές σε υπεραγορές, καταστήματα, φαρμακεία και χιλιάδες ακόμη σημεία σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό, οι πληρωμές με κάρτες της Alpha Bank στο Apple Pay είναι πραγματικότητα.

Συσκευή Apple: το νέο πορτοφόλι

Οι κάτοχοι των καρτών Alpha Bank Mastercard και Visa μπορούν πλέον να προσθέσουν τις κάρτες τους στο iPhone ή το Apple Watch τους. Τα πλεονεκτήματα πολλά: οι κάτοχοι δεν χρειάζεται να πληκτρολογούν pin, ενώ δεν είναι καν απαραίτητο να έχουν μαζί τους τη φυσική κάρτα, μετρητά ή ακόμη και το πορτοφόλι τους.

Η ευκολία συνδυάζεται με την ασφάλεια

Το Apple Pay συνδυάζει την ευκολία με την απόλυτη ασφάλεια, καθώς τα στοιχεία της κάρτας Alpha Bank του χρήστη δεν αποθηκεύονται στη συσκευή Apple, ούτε κοινοποιούνται όταν ο χρήστης πληρώνει. Επιπλέον, με το Apple Pay μπορούν να διενεργηθούν συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου, πάντα με απόλυτη ασφάλεια.

Ένας νέος κόσμος δυνατοτήτων

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard και Visa, εκτός από τα πλεονεκτήματα των καρτών τους, έχουν πλέον, χάρη στο Apple Pay, έναν νέο κόσμο από δυνατότητες στη διάθεσή τους, με γρήγορες, εύκολες και ασφαλείς συναλλαγές.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.alphabank.com.cy.