Aνήλικοι πίσω από το τιμόνι εντοπίστηκαν σε εκστρατεία που πραγματοποίησε η Τροχαία Λεμεσού.

Σε εκστρατεία της Τροχαίας, που έλαβε χώρα στη Λεμεσό από τις 8 το πρωί της 17ης Μαΐου μέχρι και τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης 18 Μαΐου, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων να οδηγούν ανήλικοι και με ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στον Ύψωνα, όταν στις 18.50 το βράδυ της Τρίτης,  μοτοσικλετιστές ανέκοψαν για έλεγχο όχημα, όπου διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 14χρονο με συνεπιβάτη συνομίληκο, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν η μητέρα του οδηγού. Το αυτοκίνητο κρατήθηκε στην Τροχαία Λεμεσού.

Σε άλλη περίπτωση, γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης οι μοτοσικλετιστές της Τροχαίας Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο μοτοποδήλατο, το οποίο οδηγείτο από 17χρονο στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Αντικρίζοντας τους αστυνομικούς, ο οδηγός εγκατέλειψε το μοτοποδήλατο και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί, λόγω έντονης μυρωδιάς κάνναβης, άνοιξαν το κάθισμα του μοτοποδηλάτου, όπου και εντόπισαν 16 γραμμάρια πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης. Το μοτοποδήλατο και τα ναρκωτικά παραδόθηκαν στην ΥΚΑΝ Λεμεσού, η οποία συνεχίζει τις εξετάσεις.