Στην ανακήρυξη ως εκλεγέντων των προέδρων και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων άνευ ανθυποψηφίου στην Εκλογική Περιφέρεια Πάφου, προχώρησε στις 13:00 ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιώργος Χρυσαφίνης. Στην εκλογική περιφέρεια, 29 κοινοτάρχες ανακηρύχτηκαν χωρίς ανθυποψήφιο και 27 μέλη κοινοτήτων τα οποία δεν είχαν ανθυποψήφιο.

Στη Φύτη κοινοτάρχης ανακηρύχθηκε ο Κυριάκος Σωτηρίου και μέλη ΚΣ οι Ιάκωβος Αλεξάνδρου, Ταμάζι Αντιασβίλη, Χριστάκης Σωτηρίου και Ιωάννα Χριστοδούλου.

Στη Χόλι κοινοτάρχης ανακηρύχθηκε ο Ηλίας Σάββα και μέλη Κ.Σ. ο Μιχάλης Βασίλη, Όμηρος Γαβριήλ, Κυριακού Σάββα και Γιαννάκης Χαραλάμπους.

Στο Ψάθι εξελέγησαν μέλη οι Ευαγόρας Ευριπίδου. Χριστόφορος Κολιός, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου και Δημήτρης Τίλλευ.

Στην Τραχυπέδουλα εξελέγη κοινοτάρχης ο Γιαννάκης Ιωάννου και μέλη οι Μάριος Γιάγκου, Χρυστάλλα Θεοδώρου, Χαράλαμπος Περικλέους και Γιώργος Πετρίδης.

Στην Τρεμιθούσα εξελέγη κοινοτάρχης ο Χριστοφής Πέτρου και μέλη ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, ο Χρυσόστομος Μακρής, ο Ιάσων Νεοφύτου, η Ευαγγελία Πέτρου, ο Σωτήρης Χαραλάμπους και η Μαρία Χατζηχριστοδούλου.

Στη Φιλούσα Κελοκεδάρων εξελέγη κοινοτάρχης ο Ανδρέας Ανδρέου και μέλη η Ζωίτσα Αλεξάνδρου, Μαρίνος Μιχαλάκης,  Γιώργος Νικολαϊδης και Χριστόδουλος Ν. Χριστοδούλου.

Στην Φιλούσα Χρυσοχούς ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης η Αδούλλα Κωνσταντίνου, και μέλη η Μαρούλα Ζαλούμη, Ανδρέας Λεβέντης. Στην Μεσόγη ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Νικόλαος Αρέστη.

Στη Μηλιά κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Νικόλαος Γρηγορίου και μέλη η Στέφανη Αναστασίου, ο Χαράλαμπος Γρηγορίου, ο Αντώνιος Θεοδοσίου και η Μαρία Ταλαττίνη.

Στη Μηλιού κοινοτάρχης εξελέγη η Ευανθία Χρυσάνθου και μέλη η Ειρήνη Κοντεμενιώτη, ο Ιάκωβος Παπαλουκά, ο Γιώργος Χαριλάου και ο Χριστάκης Χριστοδούλου.

Στο Μούσερε κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Ιωάννα Μελετίου, και μέλη ο Γιαννάκης Μελετίου, η Χριστιάνα Μιχαήλ και η Ελισάβετ Φαίδωνος.

Στα Νικόκλεια κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Βασιλική Κανάρη και μέλη ο Γιαννάκης Κανάρη, η Ειρήνη Μιχαήλ, η Ευδοξία Παναγιώτου και ο Σταύρος Παπαγαθοκλέους.

Στο Πολέμι ανακηρύχτηκαν μέλη ο Δημητρίου Κωνσταντίνος, Ιωάννου Χάρης, Νίκος Καλογήρου, Νικοφόρου Σπύρος, Παπαπολυδώρου Πολύδωρος Χρίστος Χριστάκη.   

Στο Πραστειό κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Αριάδνη Καραγιάννη και μέλη ο Ιωάννης Καραγιάννη, ο Κώστας Καραγιάννης, η Μαρίνα Καραγιάννη και η Ανδρούλλα Χριστοδούλου.   

Στο Σκούλλι κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Πέτρος Χριστοδούλου και μέλη ο Σταύρος Σταύρου, ο Χριστόδουλος Στυλιανού, ο Γιώργος Σωκράτους και ο Νίκος Χριστοδούλου.

Στην Στενή ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Ηλίας Λαμπίδης και μέλη ο Μιχαλάκης Κότζας, Αλέξης Κουντουριώτης, Παναγιώτης Μιχαήλ και Χριστάκης Χριστοφή.  

Στα Μέσανα κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Περικλής Μασακάρης.

Στην Κρήτου Μαρότου κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Λεωνίδας Παπασπύρου, και μέλη ο Περικλής Θεοδώρου, ο Ανδρέας Σοφρώνη, η Νίκη Φρίξου και ο Βάσος Χρίστου.

Στη Λέμπα κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Θουκιδίδης Χρυσοστόμου και μέλη ο Ανδρέας Γεωργίου, η Ευρούλα Ευριπίδου, ο Ευστάθιος Ευσταθίου, η Εμμανουέλλα Ζωνιά και η Σοφία Θεοδοσίου.

Στην Λυσό μέλη ανακηρύχτηκαν ο Γιαννάκης Γεωργίου, ο Ιωσήφ Ιωσήφ, ο Χριστάκης Ρουβάνιας και ο Δημήτριος Τριφύλλης.

Στη Δρυνιά κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Χριστάκης Γεωργίου και μέλη ο Ανδρέας Βασιλείου, ο Χριστόδουλος Ττοουλής, η Ηλέκτρα Χαραλάμπους και ο Παναγιώτης Χαραλάμπους.

Στην Ελεδιώ μέλη ανακηρύχτηκαν ο Κώστας Ζήνωνος, ο Γεώργιος Παπασάββα, ο Σάββας Παπασάββα και ο Κύρος Πηλακούρης.

Στο Κιδάσι κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Ειρήνη Βαρέλια και μέλη η Ειρήνη Βορκά, ο Ειρηναίος Βορκάς, ο Χρίστος Βορκάς και η Γιαννούλα Παλάσκα.

Στην Κούρδακα ανακηρύχτηκε ο Κώστας Χριστοδούλου κοινοτάρχης και μέλη ο Νίκος Γεωργίου και η Κυριακούλα Χριστοδούλου.

Στην Αγία Βαρβάρα ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Πέτρος Τσιακκούρης και μέλη η Γαλάτεια Ανδρέου, Ανδρέας Καλλή, Νίκος Παπασάββα και Χάρης Σωτηρίου.

Στην Αγία Μαρίνα Κελοκεδάρων κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Μάριος Στυλιανού. Στον Άγιο Ιωάννη ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης ο Γεώργιος Γαβριήλ και μέλη ο Ιάκωβος Κυριάκου, ο Πανίκος Κυριάκου, ο Ηλίας Σεργίου και ο Αντώνης Στυλιανού.

Στην Κάτω Ακουρδάλεια, κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Βλαδίμηρος Θεοδοσίου και μέλη ο Μαρίνος Ιωαννίδης, η Ξάνθη Πετρίδη, ο Βύρων Σοφοκλέους και Ιρις Ταλιαδώρου.

Στην Πάνω Ακουρδάλεια ανακηρύχτηκε κοινοτάρχης η Ελισάβετ Παφίτη και μέλος ο Γεώργιος Ρουσουνίδης.

Στην Αρμίνου κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Μάριος Γιαννάκη. Στην Αρχιμανδρίτα κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Χριστόδουλος Νεοκλέους.

Στην Ασπρογιά κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε η Αγγέλα Χαραλάμπους Γεωργίου.

Στην Δρύμου κοινοτάρχης ανακηρύχτηκε ο Σωκράτης Σωκράτους και μέλη ο Αλκιβιάδης Αλκιβιάδους, Δημήτρης Αριστοδήμου, Αριστοτέλης Παπαριστοδήμου και Δημήτρης Τζαβέλλας.    

Ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου ανέφερε πως κατά την 29η Απριλίου του 2024, ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτων για εκλογή στο αξίωμα του κοινοτάρχη/μέλους του Κ.Σ. των πιο κάτω Κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου και μετά τη λήξη της προθεσμίας για υπόδειξη άλλων υποψηφιοτήτων και την εξέταση των τυχόν ενστάσεων που υποβλήθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 24 του περί Κοινοτήτων Νόμου, μόνο οι υποψήφιοι/ υποψήφιες των οποίων τα ονόματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω έχουν προταθεί.  Για αυτό συνέχισε ο κ. Χρυσαφίνης «ανακηρύσσω τους πιο πάνω αναφερόμενους / ες/ υποψήφιους/ υποψήφιες ως εκλεγέντες / εκλεγείσες στο αξίωμα του Κοινοτάρχη / Μέλους του Κοινοτικού Συμβουλίου των πιο κάτω Κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου.