Νέα φουρνιά ακινήτων βγάζει προς πώληση η Altamiraτα οποία έχουν επιλεγεί από την κατηγορία «Altamira Selection» και περιλαμβάνουν  κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα.

Τα ακίνητα είναι ιδανικά τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης και το πρώτο άνοιγμα προσφορών θα γίνει την Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022, στις 10 το πρωί. Πιο αναλυτικά, διώροφη κατοικία με πισίνα στην Αγλατζιά, με εμβαδόν εσωτερικών χώρων 270 τ.μ. πωλείται με ενδεικτική τιμή €380.000. Βρίσκεται κοντά στην υπεραγορά Lidl και το δημοτικό αθλητικό κέντρο Αγλατζιάς.  Το ακίνητο βρίσκεται σε δρόμο που καταλήγει σε αδιέξοδο ενώ εφάπτεται πεζόδρομου και χώρου πρασίνου. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, σοφίτα, πισίνα, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, ψησταριά και μεγάλη αυλή. Σημειώνεται, ότι εξυπηρετείται από υποδαπέδια κεντρική θέρμανση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοιτητικά δάνεια: Οι επιλογές για τις σπουδές σας

Διαμέρισμα 48 τ.μ στην Αγλατζιά πωλείται στην ενδεικτική τιμή €100.000.  Βρίσκεται κοντά στη λεωφόρο Λάρνακος και απέχει μόλις μερικά λεπτά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο καθώς επίσης, αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αποθήκης και καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο. Είναι κενό και κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή/και για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Στην επαρχία Λάρνακας και επαρχίας ελεύθερης Αμμοχώστου οι πωλήσεις ακινήτων αφορούν: Διώροφη κατοικία με πισίνα στον Πρωταρά και ενδεικτική τιμή πώλησης €250.000. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων είναι 90 τ.μ και των βεραντών 90.τμ. Βρίσκεται στην τουριστική περιοχή Πρωταρά του δήμου Παραλιμνίου και σε εξαιρετικά κοντινή απόσταση από την παραλία Κόννος. Διαθέτει δύο 2 en-suite υπνοδωμάτια και βεράντες με θέα τη θάλασσα. Εξωτερικά διαθέτει μεγάλη πισίνα 25 τ.μ. και αυλή. Είναι κενή και κατάλληλη για ιδιοχρησία καθώς και για ενοικίαση με πολύ καλή απόδοση. Δύο εφαπτόμενες ημιανεξάρτητες κατοικίες στα Λιβάδια πωλούνται στην ενδεικτική τιμή €150.000 η κάθε μια.

Στην επαρχία Λεμεσού, στο Πισσούρι, πωλείται παραδοσιακή πετρόχτιστη κατοικία στην ενδεικτική τιμή €200.000.  Είναι διώροφη και αποτελείται από ισόγειο με ενιαίο χώρο σαλονιού, καθιστικού και κουζίνας, καθώς επίσης εσωτερική αυλή. Στο όροφο διαθέτει δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει επίσης, ισόγειο βοηθητικό κτήριο με υπνοδωμάτιο.  Επίσης διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον δήμο Λεμεσού  πωλείται στην ενδεικτική τιμή €175.000Βρίσκεται στην ενορία Τσιφλικούδια, κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού και το εμπορικό κέντρο My Mall.

Στην επαρχία Πάφου, διώροφη κατοικία με υπόστεγο στην Πέγεια πωλείται στην ενδεικτική τιμή €400.000. Το εμβαδόν εσωτερικών χώρων είναι 200 τ.μ. Βρίσκεται κοντά στις Θαλασσινές Σπηλιές, την πολυσύχναστη παραλία Coral Bay  καθώς και στο εντυπωσιακό φαράγγι του Άβακα. Οικιστικό οικόπεδο στη Γεροσκήπου, 963 τ.μ πωλείται με επιφυλασσόμενη τιμή €140.000.