Συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 62 ετών, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης πυροβολισμών κατά αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα, στην επαρχία Λεμεσού. Ο 62χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 3.15 το απόγευμα της Δευτέρας, 06 Μαΐου, δύο ύποπτα πρόσωπα, τα οποία διακινούνταν με μοτοσικλέτα, σταμάτησαν έξω από κατοικία στο Ζακάκι, όπου και έριξαν αριθμό πυροβολισμών κατά αυτοκινήτου, το οποίο χρησιμοποιεί άντρας ηλικίας 61 ετών.

Στη σκηνή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών – ΥΠ.ΕΓ.Ε., του Αρχηγείου Αστυνομίας, που παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 62χρονου υπόπτου, εναντίον του οποίου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Αυτός συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος λίγο μετά τις 2.30 το απόγευμα της Τρίτης και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.