Τραγικό θάνατο βρήκε η 68χρονη Έσθερ Μάρτιν στην Αγγλία όταν δέχθηκε επίθεση από δύο σκυλιά ράτσας XL Bullys μπροστά στα μάτια του 11χρονου εγγονού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 68χρονη δέχθηκε την επίθεση όταν προσπάθησε να χωρίσει δύο κουτάβια που τσακώνονταν με αποτέλεσμα οι γονείς τους να ορμήξουν στην Έσθερ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail η 68χρονη είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ιδιοκτήτη των σκυλιών, Άσλεϊ Γουόρεν, για την επιθετικότητά τους αλλά η απάντηση που είχε πάρει ήταν «κανείς δεν θα μου πει τι θα κάνω με τα γ@@@να τα σκυλιά μου».

Ο 39χρονος είναι ράπερ, για τον οποίο υπάρχουν πληροφορίες ότι εξέτρεφε σκυλιά της εν λόγω ράτσας.

Η κόρη της 68χρονης, Σόνια, επιβεβαίωσε ότι η μητέρα της είχε προειδοποιήσει τον 39χρονο ότι τα σκυλιά του είναι επικίνδυνα. Σύμφωνα με την ίδια στο σπίτι του 39χρονου ζουσαν οχτώ σκυλιά, τα έξι κουτάβια και τα δύο ενήλικα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο της επίθεσης πυροβόλησαν και σκότωσαν τα σκυλιά ενώ προσπάθησαν μαζί με περιοίκους να σώσουν τη ζωή της 68χρονης χωρίς, όμως, αποτέλεσμα αφού η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή πριν να προλάβουν να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

protothema.gr