Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως αξιωματικός της Αστυνομίας, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε επαφές με βαρυποινίτη στις Κεντρικές Φυλακές, του ζήτησε βίντεο από προσωπικές στιγμές της διευθύντριας των Φυλακών, Άννας Αριστοτέλους. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», η κα Αριστοτέλους θα προβεί εντός των ημερών σε επίσημη καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων, ενώ θα ενημερώσει και τον Γενικό Εισαγγελέα, την υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας, αφού έχει εξασφαλίσει στοιχεία που τεκμηριώνουν τις καταγγελίες της. 

Η ίδια η Διευθύντρια, μιλώντας στο ΡΙΚ, ανέφερε πως  πρόκειται για ένα πρωτάκουστο και πρωτοφανές σκάνδαλο διαφθοράς, ενώ αναφέρθηκε σε απίστευτο μένος εναντίον της από τον συγκεκριμένο αξιωματικό, ο οποίος, όπως είπε, αντί να είναι αυτός που πρώτος θα έπρεπε να υπηρετεί και να εφαρμόζει τον νόμο, αντιθέτως συνδράμει στη διάπραξη εγκλήματος. «Αισθάνομαι έντονα θιγμένη απ’ όλη αυτή τη σκευωρία» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Αριστοτέλους.

Να σημειωθεί πως σε δηλώσεις της η υπουργός Δικαιοσύνης, Στέφη Δράκου, ανέφερε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την κα Αριστοτέλους και θα πραγματοποιήσει το απόγευμα συνάντηση τόσο μαζί της όσο και με τον Αρχηγό Αστυνομίας. Ερωτηθείς εάν ο συγκεκριμένος αξιωματούχος θα τεθεί σε διαθεσιμότητα, η κα Δράκου δεν θέλησε να σχολιάσει οτιδήποτε πριν μιλήσει με την Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών.