Ενώπιον των επι καθήκοντι μελών του ΤΑΕ Λεμεσού παρουσιάστηκε γύρω στις 9:15 το πρωί της Δευτέρας, 84χρονος άνδρας, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 82χρονη σύζυγό του. 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, αμέσως μετά την ομολογία του 84χρονου, μέλη του ΤΑΕ καθώς επίσης και ασθενοφόρο, έσπευσαν στη σκηνή, στην ενορία Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό και εντόπισαν νεκρή την 82χρονη Γεωργία Χαραλάμπους. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήγε στην Αστυνομία και είπε ότι δολοφόνησε τη γυναίκα του

Η σκηνή, σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξετάσεις. Πρόσθεσε ακόμη ότι η γυναίκα φαίνεται να χτυπήθηκε με σφυρί στο κεφάλι. Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις, σημείωσε, οι δύο φέρεται να συζητούσαν για προσωπικά τους θέματα πριν ο 84χρονος τραυματίσει θανάσιμα τη σύζυγό του. Όπως είπε, το ζεύγος ηλικιωμένων δεν έχει απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν τις Αρχές.  

Παράλληλα, είπε,  από τον 84χρονο λαμβάνεται θεληματική κατάθεση και εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Νεότερες πληροφορίες, κάνουν λόγο πως ο καθ’ ομολογίαν δράστης, εκ πρώτης όψεως φαίνεται να αιφνιδίασε κτύπησε πέντε φορές τη σύζυγο του στο κεφάλι, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί μετά την αυτοψία που θα διενεργήσουν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.