Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 32 ετών προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε σήμερα σε υποκατάστημα τράπεζας στην επαρχία Λάρνακας. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 11.15 πριν το μεσημέρι της Τετάρτης, άντρας ο οποίος έφερε στο πρόσωπο ρούχινη μάσκα που κάλυπτε τη μύτη και το στόμα του, εισήλθε σε υποκατάστημα τράπεζας στην περιοχή Κιτίου, και έκλεψε χρήματα από ταμείο του υποστατικού. Αφού αυτός έγινε αντιληπτός από εργαζόμενη και πελάτες στο υποκατάστημα, για να τους αποτρέψει ανέσυρε αντικείμενο και κατάφερε να διαφύγει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λήστεψε τράπεζα με μάσκα κορωνοϊού και διέφυγε πεζός

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή για εξετάσεις και εντοπισμό του δράστη. Από τις εξετάσεις που έγιναν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 1.00 το μεσημέρι στην περιοχή Δρομολαξιάς και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην κατοχή του ανευρέθηκε χρηματικό ποσό, που κατακρατήθηκε για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, ενώ διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν από την κατοικία του, μετά από έρευνα που έγινε από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 32χρονος ύποπτος συνελήφθη στη συνέχεια με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.