Νεαρή γυναίκα που κυοφορούσε το τρίτο της παιδί, δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να γεννήσει στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, το Απολλώνειο Νοσοκομείο δέχθηκε το πρωί κλήση από νεαρή γυναίκα, η οποία διένυε την 36η εβδομάδα κύησης. Η γυναίκα παραπονέθηκε για αφόρητους πόνους, που δεν της επέτρεπαν να μετακινηθεί.

Ως εκ τούτου ασθενοφόρο του ιδιωτικού νοσοκομείου μαζί με δύο εξειδικευμένες μαίες έσπευσαν στο σπίτι της γυναίκας, όπου διαπίστωσαν ότι βρισκόταν ήδη σε διαδικασία τοκετού. Με τη βοήθεια τους, η νεαρή κατάφερε να γεννήσει μέσα στο σπίτι της, ενώ στη συνέχεια τόσο η ίδια όσο και το αγοράκι της μεταφέρθηκαν στο Απολλώνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται και χαίρουν άκρας υγείας.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη γέννα της νεαρής γυναίκας, ενώ το νεογέννητο αγοράκι είναι 36 εβδομάδων.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Με ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνεια, πριν από λίγη ώρα, οι Μαίες μας, ανταποκρίθηκαν μαζί με το ασθενοφόρο μας σε επείγουσα κλήση επιτόκου, της οποίας είχε ξεκινήσει ο τοκετός στο σπίτι της.

Οι Μαίες, με την βοήθεια του προσωπικού του ασθενοφόρου, διενήργησαν τον τοκετό στο σπίτι και έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Νεογνό και μητέρα μεταφέρθηκαν στο Απολλώνειο Νοσοκομείο. Xαίρουν άκρας υγείας, αμφότεροι!

Συγχαρητήρια, στις δύο Μαίες Ναυσικά Χοιροπούλη και Ειρήνη Σιαμπτάνη, την Νοσηλεύτρια-πλήρωμα ασθενοφόρου μας, Νατάσσα  Προκοπίου και τον προϊστάμενο ασθενοφόρου  Άντρο Τίκα!

Συγχαρητήρια για την άρτια αντιμετώπιση του περιστατικού και στην Προϊσταμένη του Μαιευτικού-Γυναικολογικού, Δέσποινα Μουλά για την άριστη οργάνωση.

Επίσης, ιδιαίτερα μεγάλη και η στήριξη του Μαιευτήρα-Γυναικολόγου, Δρ. Χρήστου Πουρή, ο οποίος άμεσα έσπευσε στο σπίτι της επιτόκου και διασφάλισε το επιτυχές αποτέλεσμα του τοκετού.