Βολές κατά του τέως διαπραγματευτή για το Κυπριακό, Ανδρέα Μαυρογιάννη, εξαπέλυσε ο ΔΗΣΥ, κατηγορώντας τον εμμέσως πλην σαφώς για πολιτική αναξιοπιστία και προσάπτοντάς του ότι προσπαθεί να «συστηθεί» ξανά ως ένας υποψήφιος, που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε εμπλοκή ή λόγο στις εξελίξεις του Κυπριακού.

Συγκεκριμένα ο ΔΗΣΥ υποστηρίζει ότι Ανδρέας Μαυρογιάννης, τόσο σε δηλώσεις του (Καθημερινή), όσο και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσπαθεί να «συστηθεί» ξανά ως ένας υποψήφιος, που τα προηγούμενα χρόνια δεν είχε εμπλοκή ή λόγο στις εξελίξεις του κυπριακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέφτει στα βαθιά μετά την απόφαση ΑΚΕΛ ο Μαυρογιάννης

Επισημαίνει ακόμη ότι «το ζητούμενο εδώ δεν είναι αν ο κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν ο στενότερος συνεργάτης του προέδρου Αναστασιάδη στο κυπριακό. Αυτό είναι γεγονός. Το ζήτημα είναι η ανακολουθία του ΑΚΕΛ εφόσον τα όσα έλεγαν εδώ και πέντε χρόνια μετ’ επιτάσεως κατά των χειρισμών του Προέδρου της Δημοκρατίας, έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με τις θέσεις του Ανδρέα Μαυρογιάννη».

Και καταλήγει ότι «αυτό που κρίνεται και σε αυτές τις εκλογές είναι και η πολιτική αξιοπιστία υποψηφίων και πολιτικών κομμάτων. Εμείς το γνωρίζουμε και είμαστε βέβαιοι πως και οι πολίτες το ξέρουν».