Ένα μπάτσελορ στραβώνει και οι πρωταγωνιστές βρίσκονται να αναζητούν λύσεις και λύτρωση, μέσα από αστείες καταστάσεις, συγκίνηση και ανατροπές, ανάμεσα σε δύο πόλεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό το «Bachelor» έχει απ’ όλα! Μπουζούκια, νοσοκομεία και φυσικά strip clubs! Η ταινία του νέου και πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλου, με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Ζουγανέλη και Γιάννη Τσιμιτσέλη, ετοιμάζεται για την έξοδό της στους κινηματογράφους από τη Village films.

Το φιλμ, το σενάριο του οποίου υπογράφει η σεναριογράφος των τηλεοπτικών επιτυχιών «Ακρως Οικογενειακόν» και «Ευτυχισμένοι Μαζί» Ρένα Ρίγγα, είναι μια κωμωδία για ένα ξέφρενο bachelor πάρτι, το οποίο όλοι θα ήθελαν να ζήσουν προτού ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας! 

Ο γαμπρός -νεκροθάφτης στο επάγγελμα- είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ενώ τη μέλλουσα σύζυγό του υποδύεται η γλυκιά Κατερίνα Γερονικολού.

Πρωταγωνιστές στο bachelor πάρτι είναι οι τρεις κολλητοί του, τους οποίους ενσαρκώνουν οι Αποστόλης Τότσικας, Θανάσης Βισκαδουράκης και Νίκος Βουρλιώτης. Στην ταινία παίζουν ακόμη η Τόνια Σωτηροπούλου, η οποία υποδύεται μια δασκάλα ταγκό, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Αγορίτσα Οικονόμου, η Κατερίνα Τσάβαλου και ακόμη πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Tα γυρίσματα της ταινίας έγιναν σε εμβληματικά σημεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και διήρκεσαν περίπου δύο μήνες.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το «The Bachelor» κινείται στα όρια της απόλυτης κωμωδίας και του εγχώριου blockbuster, είναι μια σύγχρονη, ελληνική ταινία που μιλά στον καθένα». Πρόκειται για την 3η μεγάλου μήκους παραγωγή της ShowTime Productions μετά το «Ένα Πλοίο για την Παλαιστίνη» του Νίκου Κούνδουρου και τις «Μαριονέτες» του Παντελή Καλατζή με τον Αλέξη Γεωργούλη και την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Voice Entertainment.. Τη μουσική του φιλμ υπογράφουν οι Goin’ Through και Otherview, ενώ την παραγωγή έχουν κάνει οι εταιρίες Film 653, Showtime Productions και Voice Entertainment.

Προβάλλεται από τις 8 Δεκεμβρίου