Για έβδομη φορά οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας το πρωί της Πέμπτης ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, Νίκος Μεταξάς. Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της προσωποκράτησής του για άλλες οκτώ ημέρες.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν οι 5 σοροί εκ των 7 θυμάτων. λήφθηκαν 700 καταθέσεις, ενώ αναμένονται να ληφθούν άλλες 70. Εκτελέστηκαν 9 εντάλματα έρευνας, παραλήφθηκαν 465 τεκμήρια, ενώ αναμένονται επιστημονικά αποτελέσματα από τα τρία οχήματα του υπόπτου.

Σύμφωνα με τον ανακριτή της υπόθεσης θα γίνουν και αναγνωριστικές παρατάξεις. Σημειώνεται ακόμη ότι εκδόθηκαν νέα εντάλματα άρσης τηλεπικοινωνιακών δεδομένων, ενώ διενεργήθηκαν έρευνες σε συγκεκριμένο προφίλ στο διαδίκτυο και αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη  εντοπίστηκε και η τρίτη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη, κλείνοντας τον κύκλο των ερευνών στην περιοχή, οι οποίες επί του παρόντος εστιάζονται στη λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτο για εντοπισμό και της μικρής Σιέρρα.

Πηγή: philenews