Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Τρία συν Ένα» παρουσιάζει η Γκαλερί Γκαράζ, από την αρχιτέκτονα Δάφνη Γεωργιάδη, την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 19:00. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο αρχιτέκτονας Κωστάκης Μαραθεύτης. 
 
Πρόκειται για την δεύτερη ατομική έκθεση φωτογραφίας της Δάφνης Γεωργιάδη. Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, θα παρουσιάσει τις τελευταίες της εμπειρίες από ταξίδια και εξορμήσεις, στα οποία αναδεικνύει τα Τρία συν Ένα μυστικά του δικού της φακού.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου.

H Δάφνη Γεωργιάδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία και σπούδασε αρχιτεκτονική στο Παρίσι. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Λωζάνη, στον Αστικό και Αειφόρο σχεδιασμό. Σήμερα ζει και εργάζεται ως αρχιτέκτονας στη Ζυρίχη. Λατρεύει τα ταξίδια και τις περιηγήσεις. Η περιέργειά της την οδήγησε να ασχοληθεί με τη φωτογραφία. Αναζητεί διαρκώς νέες εμπειρίες, κουλτούρες αλλά και νέες φωτογραφικές και αρχιτεκτονικές προκλήσεις.

Η Δάφνη ονειρεύεται, ταξιδεύει, δημιουργεί και αισθάνεται. Και θα ήθελε να μοιραστεί αισθήσεις και συναισθήματα με τον κάθε λάτρη και μη της τέχνης της φωτογραφίας.
 
Η Γκαλερί Γκαράζ βρίσκεται στην οδό Αμμοχώστου 16, στην Παλιά Λευκωσία, πολύ κοντά στο δημοτικό σχολείο Αγίου Κασσιανού. Ώρες λειτουργίας 16:00-21:00.
 
Πηγή: philenews