Με μαρτυρία ιδιώτη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανεύρεση νεκρού σκύλου ράτσας Rottweiler στην Αναρίτα τις ώρες μετά τον θανάσιμο τραυματισμό από σκύλους της 46χρονης Πετρούνα Μίλκοβα, συνεχίσθηκε σήμερα στο Κακουργιοδικείο η δίκη του 27χρονου ιδιοκτήτη σκύλων που θεωρούνται ότι τραυμάτισαν θανάσιμα τη Βουλγάρα εργάτρια.

Ο μάρτυρας ανέφερε πως σε τακτά χρονικά διαστήματα αγέλη αδέσποτων σκύλων περιφερόταν στην περιοχή προκαλώντας ζημιές και σε φωτογραφίες που υπέδειξε η κατηγορούσα αρχή αναγνώρισε την περιοχή που εντοπίστηκε νεκρός ένας σκύλος, αλλά και τον ίδιο τον σκύλο που εκτίμησε ότι ήταν αυτός που εντοπίστηκε νεκρός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπόθεση Μίλκοβα: Απειλές εναντίον του κατήγγειλε μάρτυρας κατηγορίας

Ο μάρτυρας κατέθεσε ότι τον συγκεκριμένο σκύλο τον είδε μέρες προηγουμένως να περιφέρεται αδέσποτος μαζί με άλλους σκύλους, χωρίς ωστόσο να είναι εντελώς σίγουρος.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα συνεχισθεί στις 21 Ιουνίου με την αντεξέταση του μάρτυρα.

Η άτυχη 46χρονη εργάτρια βρήκε τραγικό θάνατο από σκύλους Rottweiler στις 22 Φεβρουαρίου 2018 σε αγροτική περιοχή στην Γεροσκήπου. Ο 27χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και της παράλειψης προφύλαξης έναντι πιθανού κινδύνου από κάτοχο ζώου. Έχει δε αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη συνέχιση της δίκης με περιοριστικούς όρους.