Αστυνομικοί επέδραμαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας σε οικία 34χρονου που θεωρείται ύποπτος για κατοχή ναρκωτικών. Στη θέα των αστυνομικών και μόλις ενημερώθηκε ότι τελεί υπό σύλληψη, ο 34χρονος εξαγριώθηκε και αφού επιτέθηκε στα μέλη της δύναμης τραυμάτισε ένα εξ αυτών στο χέρι, πριν συλληφθεί τελικά.
 
Την επιδρομή στο υποστατικό του 34χρονου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε και ένταλμα σύλληψης για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών, διενήργησαν αστυνομικοί της ΥΚΑΝ, της ΜΜΑΔ και της Διεύθυνσης Πάφου. Μόλις πληροφορήθηκε ότι είναι υπό σύλληψη, ο 34χρονος αντιστάθηκε στη σύλληψη και να επιτέθηκε εναντίον μέλους της Αστυνομίας τραυματίζοντάς το στο χέρι.
 
Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία και εντοπίστηκε μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη ρητίνης κάνναβης, καθώς και ρητίνη κάνναβης βάρους ενός γραμμαρίου. Στην αυλή της οικίας εντοπίστηκε κρυμμένο κάτω από πέτρινη πλάκα, ένα νάιλον σακούλι το οποίο περιείχε ρητίνη κάνναβης βάρους 24 γραμμαρίων.
 
Ο 34χρονος τέθηκε υπό κράτηση ενώ η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Πάφου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήρε εξιτήριο.