Ολοκληρώθηκε μετά από πολλές ώρες η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε χθες στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό μέσα σε βαλίτσα.
 
Η νεκροτομή άρχισε λίγο μετά τις 9:00, στην παρουσία του ιατροδικαστή Ανδρέα Μαρνερίδη, αλλά και των ιατροδικαστών της Δημοκρατίας, Αγγελικής Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τη σορό, που πιστεύεται ότι ανήκει στην 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ, θύμα του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου, λήφθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν για ιστοπαθολογικές εξετάσεις.
 
 
Εκ πρώτης όψεως, η 29χρονη φαίνεται να δολοφονήθηκε διά στραγγαλισμού, λόγω θανατηφόρας κάκωσης λαιμού, ωστόσο οι περαιτέρω εξετάσεις θα καταδείξουν τα ακριβή αίτια θανάτου. 
 
Η σορός εντοπίστηκε δεμένη και σε προχωρημένη αποσύνθεση, μετά από εβδομάδες ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη του Μιτσερού και ομολογία του 35χρονου ίλαρχου.
 
Σήμερα, ο 35χρονος ύποπτος οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ανανέωσε το διάταγμα κράτησής του για οκτώ ημέρες.
 
Εξάλλου, οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού της 6χρονης Σιέρρα συνεχίζονται στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.
 
 
Πηγή: Philenews