Προωθητικό βίντεο με θέμα “Visit Derynia” δημιούργησε ο Δήμος Δερύνειας με στόχο την ανάδειξη της φιλοξενίας και της παράδοσης της περιοχής. 

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «στο πλαίσιο της δράσης του “Φιλοξενία-Πολιτισμός-Παράδοση”, η Δερύνεια δημιούργησε και κοινοποιεί ένα αλλιώτικο, σύγχρονο και πολύ ξεχωριστό βίντεο που φέρει τον τίτλο “Visit Deryneia”.  Στόχος του βίντεο είναι η ανάδειξη της φιλοξενίας, του πολιτισμού, αλλά και της παράδοσης της Δερύνειας και η παρουσίαση της σύγχρονης ζωής, της καθημερινότητας, του καλού φαγητού και της εναλλακτικής ψυχαγωγίας που αξίζει ο επισκέπτης να βιώσει εμπειρικά όταν επισκεφτεί τη Δερύνεια.
 
Στο βίντεο ο θεατής παρακολουθεί έναν επισκέπτη που κάνει βόλτες “μέσα από όμορφες εικόνες της καθημερινότητας στα μουσεία, μνημεία, στα αξιοθέατα, στους αθλητικούς και πολιτιστικούς χώρους, στους χώρους αναψυχής και στις ταβέρνες της Δερύνειας. Ακόμα πραγματοποιείται επίσκεψη στις φραουλοκαλλιέργειες που υπάρχουν στο Δήμο και απολαμβάνει τις εμπειρίες που έχει να προσφέρει η Δερύνεια”.

 
Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ