Τρανή απόδειξη ότι το μεράκι και η όρεξη μπορούν να κάνουν πολλά ωραία πράγματα, ακόμη και αν τα λεφτά δεν περισσεύουν.
 
Ο λόγος για την κοινότητα Γιόλου στην επαρχία Πάφου, στην οποία οι αρμόδιοι βρήκαν τρόπο όχι μόνο να απαλλαγούν από το πρόβλημα της συσσώρευσης παλαιών ελαστικών αυτοκινήτων, αλλά και να το μετατρέψουν παράλληλα σε αισθητικό πλεονέκτημα για την κοινότητα τους.
 
Με πρωτοβουλία της γραμματέως του Κοινοτικού Συμβουλίου Γιόλου, Σύλβιας Αντωνίου, παλιά ελαστικά που είχαν πεταχθεί σε χώρους της κοινότητας, δημιουργώντας μια αντιαισθητική εικόνα, αλλά και μια εν δυνάμει εστία πυρκαγιών, συλλέχθηκαν με τη συμμετοχή και μαθητών της κοινότητας και μετατράπηκαν σε πρωτότυπους και πολύ εμφανίσιμους ανθώνες.
 
Η κ. Αντωνίου και οι μικροί εθελοντές της Γιόλου δούλεψαν με μεράκι, “μεταμορφώνοντας” τα παλιά ελαστικά σε πολύχρωμα σημεία που αφού γέμισαν με χώμα, φιλοξένησαν λουλούδια και τοποθετήθηκαν σε διάφορα κεντρικά σημεία του χωριού. Κερδίζοντας τον θαυμασμό ομοχώριων, επισκεπτών και διερχομένων προς την Πόλη Χρυσοχούς αυτοκινητιστών, αλλά και δημιουργώντας ένα αισθητικά αναβαθμισμένο περιβάλλον στις άλλοτε ρυπογόνες εστίες της κοινότητας.