Ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη βοήθεια της Κύπρου στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στο Ισραήλ, απέστειλε ο Βενιαμίν Νετανιάχου.
 
Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, επισημαίνει στην επιστολή του ότι «η αληθινή φιλία φαίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ελπίζω να γνωρίζετε ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για όποια τυχόν βοήθεια χρειαστεί η χώρα σας στο μέλλον».
 
 
Αυτούσια η δήλωση του Πρόδρομου Προδρόμου:
 
Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ κ. Βενιαμίν Νετανιάχου απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη για την άμεση ανταπόκριση και τη βοήθεια της Κύπρου στην αντιμετώπιση των πρόσφατων πυρκαγιών στη χώρα του.
 
Στην επιστολή του ο κ. Νετανιάχου επισημαίνει ότι η έγκαιρη βοήθεια ήταν αποφασιστικής σημασίας για να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο και να αποφευχθούν μεγαλύτερες καταστροφές. Χαρακτηριστικά, ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ, απευθύνοντας μέσω του Προέδρου ευχαριστίες στα μέλη της κυπριακής αποστολής, αναφέρει ότι «η αληθινή φιλία φαίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ελπίζω να γνωρίζετε ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς για όποια τυχόν βοήθεια χρειαστεί η χώρα σας στο μέλλον».
 
Πηγή: Philenews