Οι υψηλές τιμές στα προϊόντα της Apple δεν είναι είδηση. Η τιμή ωστόσο, που ανακοίνωσε η εταιρεία για το στήριγμα οθόνης του νέου υπολογιστή της, μπορεί να είναι μεταξύ των… υπερ-κοστολογημένων χωρίς κανένα λόγο αντικειμένων!

Στο συνέδριο προγραμματιστών WWDC στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια, η Apple ανακοίνωσε έναν νέο επιτραπέζιο υπολογιστή Mac Pro και μια νέα εξωτερική οθόνη. Ο υπολογιστής, που απευθύνεται σε ειδικό κοινό εξειδικευμένων επαγγελματιών, θα ξεκινά στην τιμή των 6.000 δολαρίων και θα είναι διαθέσιμος το φθινόπωρο. Είναι μια κατανοητή τιμή, με βάση το target group του προϊόντος και τη λειτουργικότητά του.

Ομοίως, η νέα οθόνη  6K HD 32 ιντσών είναι ένα θαύμα και η τιμή της θα ξεκινήσει στα 5.000 δολάρια, κάτι που η Apple δικαιολόγησε λέγοντας ότι μπορεί να αντικαταστήσει επαγγελματικές οθόνες που κοστίζουν έως και 43.000 δολάρια.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη, ωστόσο είναι ότι το stand, που κρατά αυτή την οθόνη, το οποίο της επιτρέπει να περιστρέφεται και να επανατοποθετείται με ελάχιστη προσπάθεια, κοστίζει… 999 δολάρια.

Εν ολίγοις, αν και είναι πολύ ωραίο στήριγμα, κοστίζει όσο πολλοί από τους υπολογιστές της Apple και όσο ένα iPhone.

Οι χρήστες των social media δεν άφησαν ασχολίαστη την τιμή του stand της Apple και… το τίμησαν όπως του έπρεπε! 

 

Πηγή: philenews / reader.gr