Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της η 36χρονη από τη Μολδαβία που απήχθη νωρίς το απόγευμα ενώ περπατούσε στη Λεωφόρο Αμαθούντας στη Λεμεσό. Η Αστυνομία Λεμεσού συνέλαβε αργά το βράδυ έναν 34χρονο από τη Βουλγαρία και έναν Σύρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Philenews η 36χρονη αλλοδαπή απήχθη χθες Πέμπτη από τον φίλο της και ένα δεύτερο άτομο, ενώ περπατούσε στην περιοχή Αμαθούντας.

Η κοπέλα περπατούσε στη Λεωφόρο Αμαθούντας στη Λεμεσό όταν οι δύο άντρες, σταμάτησαν και την έβαλαν με τη βία σε όχημα κόκκινου χρώματος, πριν τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Eκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο ατόμων και για υπόθεση απαγωγής, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών, καθώς ο οδηγός του οχήματος, επιστρέφοντας στη Λεμεσό ενεπλάκη σε ατύχημα και εντοπίστηκαν στην κατοχή του πέντε γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Υπάρχει γραπτή μαρτυρία η οποία δείχνει τον τρόπο δράσης των υπόπτων, κάτι που οδήγησε την Αστυνομία στις δύο συλλήψεις. Η 36χρονη εντοπίστηκε γύρω στις 19:00 την Πέμπτη σε υποστατικό στην Άλασσα και είναι καλά στην υγεία της.

Πηγή: philenews